ZIMNÍ YANKEE CANDLE

16:48
Zimní období je na pálení svíček nejlepší, zvlášť období Vánoc. Chtěla bych vám představit pět mých oblíbených vánočních vůní. Není nic lepšího, než se zabalit do teplé deky, uvařit si horkou čokoládu a zapálit si oblíbenou svíčku, zatímco venku zuří sněhová vánice nebo třeskutý mráz. Na yankeesvicky.cz právě probíhají povánoční výprodeje, tak se nechte inspirovat k nákupům.


SUGARED APPLE

Pocukrované jablíčko. Pro mě jedna z nejkrásnějších vánočních vůní. Svíčka voní silně po jablkách, avšak zjemněných sladkým cukrem. Bohužel byl prodej této vůně pozastaven. Doufám, že se objeví v nové várce s novou etiketou. Patří mezi mé TOP svíčky.




CANDY CANE LANE

Mentolová hůlka. Řekla bych, že tohle je jedna z typických amerických vůní Vánoc. Chladivá s jemným nádechem mentolu. Buď budete tuto vůni milovat anebo nenávidět. Tato svíce má ovšem jednu vadu, i když ji pálím dostatečně dlouho s prstencem, nikdy nedosáhnu jezírka a svíčka se pálí do tunelu. 





SNOWFLAKE COOKIE

Vánoční cukroví. Slaďoučká vůně cukrové polevy a těsta. Nepřipomíná klasické české cukroví, opět se jedná o americké dobrůtky. Vůně je hodně intenzivní a provoní i velkou místnost. 




MERRY BERRY LINZER

Linecké s višňovou marmeládou. Konečně nějaká svíčka, která připomíná vůni českých Vánoc. Svíčka je cítit výrazně po vanilce s trpkou vůní višní. Pokud chcete provonět domácnost, aniž byste museli péct, doporučuji vám tuto svíčku.




SNOW IN LOVE

Čerstvě nasněženo. Snow in love je zimní vůně čistoty, je hodně výrazná. Připomíná luxusní aviváž. Není to ovšem typická vánoční vůně, dá se pálit přes celou zimu. Svíčka bohužel patří k těm, které nikdy neudělají jezírko.




xoxo

Denise



2 komentáře:

  1. Jéé, dneska jsem se zrovna na jednom e-shopu dívala na vůni Snowflake Cookie a Merry Berry Linzer :) a přemýšlím jestli si jednu z nich koupím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře. Dělají mi obrovskou radost a jsou milou odměnou za moji práci ;-)

Používá technologii služby Blogger.