ŠPERKY TOUS

18:51
Ze Španělska k nám dorazily šperky s ikonickým medvídkem. Značka Tous se v poslední době stala jedním z největších trendů na sociálních sítích. Nápadně si ji oblíbily hlavně blogerky, firma totiž rozjela masivní kampaň. Tous dokonce na čas vytlačilo i slavnou Pandoru. Musím se přiznat, že i já jsem podlehla medvíkovému trendu. V rámci Black Friday jsem si pořídila korálkový náramek. Pod stromečkem jsem pak našla další šperk.

Tous má rozmanitou nabídku produktů. Kromě náramků, náušnic, prstýnků, v nabídce naleznete i hodinky nebo také kabelky. Značka pochází ze Španělska, své jméno nese po vlastníkovi firmy Salvatorovi Tous. Roztomilý design produktů se zrodil pod rukama jeho manželky Rosy Oriol v malém šperkařském ateliéru. Symbolem značky je již zmiňovaný medvídek, který dominuje většině produktů. Pokud se vám medvídek zdá poněkud dětinský, v nabídce jsou i jiné originální designy. 



V České republice zatím bohužel není spuštěn e-shop a vybrané produkty si můžete objednat pouze přes kamenný obchod. V kamenné prodejně můžete nakupovat v OC Černý most, Chodov, Nový Smíchov, Zličín v Praze, OC Plaza v Plzni, v Ostravě v Avion Parku a Forum Nová Karolina. Obchod zanechává luxusní dojem, kde máte pocit, že si nekupujete nějakou bezcennou cetku. Ceny zboží se také pohybují ve vyšší cenové hladině. 



Během mé první návštěvy butiku Tous jsem si vybrala černý korálkový náramek s malým stříbrným medvídkem. Doplňky v podobě korálkových náramků jsem si velmi oblíbila. Ježíšek mi pak nadělil klasický stříbrný řetízek s černým přívěskem ve tvaru medvídka. 

Líbí se vám šperky od Tous?


xoxo
Denise

Žádné komentáře:

Děkuji za všechny komentáře. Dělají mi obrovskou radost a jsou milou odměnou za moji práci ;-)

Používá technologii služby Blogger.