TOO FACED BEAUTY AGENDA

13:04
Každý rok přichází Too Faced před Vánoci s překrásnými limitkami. Nikdy nedokážu odolat. Minulý rok jsem si přivezla z Londýna paletku s kouzelným leporelem Christmas in New York (tehdy mi bylo líto, že to není "in London"). Letos jsem prostě musela mít Boss Lady Beauty Agenda. Tentokrát jsem ani nevydržela čekat až na Ježíška, abych si sadu rozbalila pod stromečkem. Od listopadu jinou paletku nepoužívám. 


TOO FACED BOSS LADY BEAUTY AGENDA


Samotné balení napovídá, že z obsahu si sednete na zadek. Obzvlášť když se spojí moje dvě oblíbenosti - kosmetika s papírnictvím. Holografická krabička s potiskem vánočních známek je dokonalé dárkové balení. Celá limitka nese motto "Best Year Ever 2018". Doufejme, že rok 2018 takovým bude. Produkt jsem zakoupila v online shopu Sephora.cz a stál 1 590,- Kč.


V krabičce po rozbalení naleznete celkem čtyři produkty. Diář a paletka jsou v růžovém koženkovém obalu se zlatým nápisem a střapcem na zipu. Uvnitř obalu se skrývá malé srdíčkové zrcátko a poutko na propisku. Příjemným bonusem jsou miniaturky matné rtěnky  Melted a řasenky Better Than Sex. Meltedky mám velmi ráda a v současnosti jsou jediným produktem, který na rty pravidelně používám. Jejich nevýhodou je ovšem krátká výdrž. Po jídle nebo pití musím nalíčení rtů poupravit. Řasenku jsem si již předtím pořídila v klasickém provedení. Trochu jsem bojovala s velikostí kartáčku, ale nakonec musím uznat, že řasenka umí vykouzlit dlouhé a natočené řasy. 


Od drobností se přesuneme k paletce. V paletce jsou obsaženy převážně třpytivé stíny. Je laděna do slavnostních vánočních odstínů. Během svátků jsem skutečně po jiné nesáhla. Kromě třpytivých barev jsou zde i základní odstíny přes celé víčko a matné hnědé na rozblendění stínů. Stíny s bází od Urban Decay vydrží cca 8 hodin bez hnutí. Paletka krom očních stínů obsahuje trio na obličej - rozjasňovač, tvářenku a bronzer. Rozjasňovač i tvářenka mají v sobě zlatavé částečky, tvářenku bych odstínově přirovnala k Nars Orgasm. Bronzer má na mě příliš oranžový a teplý podtón, proto ho moc nepoužívám. 


A konečně ke zmiňovanému diáři, který byl vlastně hlavní impuls, kvůli kterému jsem sadu objednávala. Diář můžete nosit jak s koženkovým pouzdrem, tak i bez něj. Diář má i praktickou gumičku na uzavření. První dvě strany jsou věnovány nápaditým samolepkám. Každý měsíc si můžete naplánovat na dvoustraně. V diáři jsou pak stránky s to-do listy a řádkami na poznámky. 


Jelikož jsem si nakonec uvědomila, že bych sama diář patřičně nevyužila a byla by škoda ho mít jen na poličce v knihovně, rozhodla jsem se, že ho věnuji vám do soutěže. Soutěžit se tedy bude o diář s koženkovým pouzdrem. Paletka a miniaturky zůstávají mě. 


Pravidla soutěže:

1) soutěž probíhá na facebookové stránce beauterama.cz od 1.1.2018 do 6.1.2018
2) musíte být fanouškem stránky beauterama.cz
3) k soutěžnímu příspěvku napište komentář s odpovědí na soutěžní otázku
4) výherce bude vyhlášen na facebookové stránce beauterama.cz
5) výherce bude kontaktován prostřednictvím facebooku

Držím vám všem palce!

xoxo
Denise

1 komentář:

Děkuji za všechny komentáře. Dělají mi obrovskou radost a jsou milou odměnou za moji práci ;-)

Používá technologii služby Blogger.