YANKEE CANDLE

16:35
Miluju pálení svíček v zimě. Venku nasněženo, vy se choulíte pod dekou, před vámi hoří uklidňující plamínek a po celém pokoji se navíc line příjemná vůně. V zimě ulítávám na jídelních vůních. Moje spotřeba vosku roste a přibývá vypálených svící. 

COCONUT & VANILLA BEAN

Kokosová pecka. Takhle vůně je silák a doporučuji ji jen pro odolné nosy. Za studena voní hlavně kokosově, po zapálení se rozvoní i vanilkový podtón. Malinko mi připomíná levné kokosové stromečky do auta. Vůně je cítit v bytě i po zhasnutí svíčky. Přiznám se, že mě zase tolik nezaujala a přemýšlím, že poputuje dál.


SPICED WHITE COCOA

Kořeněná čokoláda. Jedna z mých aktuálně nejoblíbenějších svíček. Docela lituji, že ji mám jen ve středním housewarmeru. Vůně voní opravdu věrohodně po bílé čokoládě střižené trochou skořice a badyánu. 


HONEYSCRIP APPLE CIDER

Jablečná šťáva aneb další přírůstek do rodiny jablečných vůní. Cider je čistá jablečná trpká vůně. Svíčka jemně provoní i větší místnost. 


MAGIC COOKIE BAR

Strouhaný koláč. Skutečně autentická vůně při pečení strouhaného koláče. Opět patří do skupiny silných svíček, které provoní místnost opravdu intenzivně. Po zapálení se rozline vůně kakaového těsta a jezírko vytvoří během dvou hodin. Tato svíce má jednu nevýhodu, při jejím pálení dostávám chuť na zmíněný koláč a nutí mě to péct. 


WHISKERS ON KITTENS

Kočičky. Legendární svíčka profláklá na všech diskuzích yankeemaniaček. U nás do nedávna nedostupná a podpultové kousky byly za astronomické ceny v facebookových akcích. Dnes ji koupíte na českých e-shopech za běžnou cenu. Jenže mě všemi vychvalovaná a oblíbená svíčka nevoní. Patří do skupiny fresh vůní a já z ní prostě cítím vůni na záchod. Nezlobte se na mě, ale kdo za tuhle svíčku zaplatit přes tisícovku, byl normální blázen. Tuctová svěží svíčka. 



xoxo
Denise


4 komentáře:

  1. Hezké:)Budou ještě další svíčky popsané?

    OdpovědětVymazat
  2. Díky :) určitě budou, Yankee Candle budou na mém blogu jako nekonečný seriál ;)

    OdpovědětVymazat
  3. milujem tieto sviečky...občas ma až štve, že majú taký veľký výber, pretože je naozaj ťažke si vybrať :)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře. Dělají mi obrovskou radost a jsou milou odměnou za moji práci ;-)

Používá technologii služby Blogger.